Kontakt
14 mars 2012

Nu ska jag sälja! (eller snart i alla fall...)

Ojojoj, nu har jag lyssnat på fantastiska Ulla-Lisa Thordén. Hon var föreläsare i förra veckan på Drivaprojektets andra träff.

Det här med att sälja är ju rejält laddat för många av oss. Det är inte det lättaste att lyfta på luren och sälja in sig. Men vi övar på varandra och blir peppade att ta tag i även säljbiten. Genast. Eller... ja, snart i alla fall.

En av de stora fördelarna med att vara med i Driva är att man träffar så många andra i samma situation.Vi är omkring 40-50 företagare från Västra Götaland som träffas en dag varannan vecka. Jag har fått en inblick i vilka helt fantastiska företagsidéer det finns där ute!

Jag har också insett att jag vill paketera om mig och mina tjänster. Det ska vara enkelt att förstå vad jag gör. Så det kommer!

Självklart nätverkar vi också och tar vara på varandras kompetenser. Bilden visar en av våra nätverksaktiviteter. Vi har gjort annonser/efterlysningar, som vi satte upp på väggen. Sedan gick vi runt och läste vad de andra hade skrivit och hittade på så vis nya samarbetspartners och fick tips om leverantörer av efterfrågade tjänster. Kanon! Tänk så enkelt det kan göras.

 

 

 

 

 

 

Jag ser fram emot vår nästa träff! Då är det förhandlingsteknik på schemat. Akta er vad jag kommer att bli bra på att förhandla. 🙂

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross