Kontakt
14 april 2015

Plötsligt händer det

Test

Jaha, jamen om det här testet på Facebook säger så, så... Då är det kanske inte så konstigt att jag håller så stenhårt fast vid vissa värderingar, i förhoppning om att det är det bästa för vår värld i långa loppet. Eller att jag så gärna anammar nya värderingar, om jag tror att de bidrar till en bättre värld.

Jag är absolut medveten om att sådana här test inte har någon verklighetsförankring. Det enda jag gjorde var att skriva mitt namn och sedan skannade väl Facebook av min profil och datorn drog någon slags slutsats. Men det spelar ingen roll, det här var precis vad jag behövde höra idag.

Jag är en världsförbättrare, jag! 😀

 

image   29 av 100

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross