Kontakt
19 mars 2015

Radiotjôt på schemat

Nyhetspanelen 19 mars 2015Dagens panel bestod av Pascal Tshibanda, mig
och Andreas Ljung.Foto: Emelie Lindholm/SR

Vet inte vad det är som gör det, men redan första gången jag stod i en radiostudio och pratade i mikrofonen så var jag såld. Debuten var ett Sommarprogram i P4 Skaraborg, som följdes av närmare fem år som radiokåsör.

Under två år har jag haft uppdraget som domare i Vi i femman och utöver det ingår jag i Nyhetspanelen. Det är ett halvtimmas program som stöter och blöter sådant som har hänt under veckan.

Idag var det dags igen och jag är bara så himla glad över att jag får göra det här. Det skulle jag allt ha vetat när jag satt med familjens Tandbergspelare och låtsades göra egna radioprogram. 🙂

Här är länken ifall du vill lyssna. Jag ska lära mig att bädda in ljudet ordentligt här i bloggen, men nu i kväll (natt) får jag inte till det. Du kan klicka på bilden högst upp också och bli skickad till Radio Skaraborgs hemsida.

<iframe width="100%" height="150" src="http://sverigesradio.se/embed?url=http%3A%2F%2Fsverigesradio.se%2Fsida%2Fartikel.aspx%3Fprogramid%3D97%26artikel%3D6121356" frameborder="0"></iframe>

blogg100-logotype  19 av 100

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross