Kontakt
15 april 2014

Rapport från mitt kaos #Blogg100, 44 av 100

IMG_3524[1]En vän uttryckte det väldigt bra: "Det var kul när ni kom dit och skönt när ni åkte därifrån".
Ikea förstås. 🙂

Idag blev det nämligen en tur dit med dottern. Vi hade sett fram emot den där turen, och sen är det ändå så att man knappt hinner innanför dörren innan man är dödstrött.

- Det är ju inte tyst en enda stund, konstaterar dottern. Och kanske är det just det som tröttar oss, vi som kommer från lugna landet.

IMG_3535[1]

Hur som helst, nu har vi gjort det, och bra inköp blev det. I morgon har vi inget inplanerat utan kan ostört fortsätta med det fullständiga kaoset här hemma. En stor Ikeahylla demonteras och har lagts ut på nätet. Planen är att jag ska få fram väggen bakom den, så att jag äntligen kan måla det rosa vitt. Jag längtar så det nästan värker i kroppen efter att allt ska komma i ordning.

Fortsättning följer...

PS. Förresten, betalningen av den där sekretären jag skrev om i går löste sig fint. Säljaren frågade om jag hade Swish... 😀

 

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross