Kontakt
14 maj 2014

Roadtrip #Blogg100, 74 av 100

IMG_3939[1]Idag blev det en nätt roadtrip på drygt 90 mil. Anledningen var en reportageresa. Sådana brukar jag göra ensam, men idag fick jag trevligt sällskap av kollegan.

Jag gillar verkligen att köra bil, särskilt när det som idag finns utrymme för lite turistande också. En perfekt dag att sträcka på benen vid Brösarps backar och njuta av gullvivorna, som - enligt uppgift - blommade som aldrig förr. På vägen hem passerade vi Åhus också. Världens sötaste lilla stad!

Det är något visst med Skåne. Skulle allt kunna tänka mig att bo där igen. Det var ju det där med drömmen om att bo i korsvirkeslänga, med tvådelad dörr från köket ut till innergården där kryddorna odlas. Men man kan ju inte bo överallt, så det kanske får bli i nästa liv.

Tills dess får det bli fler resor dit och bo på mysiga vandrarhem. Det finns ju helt otroliga pärlor lite här och där. I dag kikade vi som hastigast förbi Haväng. Det var 25 år sedan jag bodde där några nätter en sommar. Vandrarhemmet var sig likt. Jag, däremot, är lite skrynkligare.
IMG_3941[1]

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross