Kontakt
25 april 2014

Samtal regerar #Blogg100, 55 av 100

I morgon bitti är det dags att träffa Frukostklubben igen. Det är en cirkel om härskartekniker som jag leder.
Tio kvinnor träffas för att utbyta erfarenheter, lära sig mer om härskartekniker, motstrategier och bekräftelsetekniker.

Vi har skrivit ett kontrakt om tystnadsplikt, vilket gör att vi känner oss helt trygga i gruppen - även om inte alla känner alla från början. Tänk vad oerhört värdefullt det är att få ta del av en annan människas berättelse.

Jag ser fram emot att träffa dem igen. En stund av stilla samtal,

Det får mig att tänka på morgondagens Mix Megapol. Sigge Eklund, som kanske är mest känd för sin podcast med Axel Shulman, spanar i medievärlden. Den här gången hade han tittat på nya SVT Flow och hittat nya serien Flator. Sigge Eklund var alldeles till sig - positivt - över att här producerades ett program med samtal. Inte alls som Ensam mamma och Bonde söker fru.

Öhh, ne-ej? Men SVT brukar ju inte producera utröstningsprogram, heller? Det blev lite konstigt, faktiskt. Det blev väldigt tydligt att Sigge inte tittar på SVT, förutom nu när det kom en ny digital version.
Men tänk vad lycklig han kan bli när han upptäcker att här är tablåerna fulla med bra program med samtal. Public service, det är en guldgruva jag gärna bidrar till med mina skattepengar.

Själv såg jag bara en kort snutt på programmet De obekväma med bloggaren Underbara Clara, ett program från UR. Det ska jag utnyttja SVT Play för att se ordentligt.

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross