Kontakt
11 juni 2014

Som i ett annat land #Blogg100, nr 102

bilenJag har färdats dryga 40 mil i sydvästlig riktning, kommer fram mitt i natten och tar mig in i den lånade lägenheten.
Trots att det är juni är det alldeles svart utanför. Jag öppnar balkongdörren och känner doften av hav.

Det är lite som att vara på semester i ett annat land. Som när man anlänt med transfer till hotellet på en grekisk ö. Allt är mörkt och man har ingen aning om hur det ser ut i dagsljus. Det som skiljer sig här är tystnaden. Inga cikador som spelar i träden. Inte heller några ödlor på väggen i trappuppgången.

Men vinden är densamma och doften av hav.

Jag har anlänt till Skåne. I morgon och några dagar framöver är det Nordiskt Forum Malmö 2014 - New Action on Women's Right som gäller.

passerkortLite matt surfar jag runt på webbplatsen. Det är ett så stort utbud av aktiviteter, aktioner, seminarier och montrar, så jag blir alldeles matt. Funderar över var jag kan hitta ett kronologiskt program... Hm, jag är verkligen född på 1960-talet; ordning och reda vill jag ha.

Noterar samtidigt hashtaggarna #nf2014, #nfm2014, så jag kan infoga dem här i blogginlägget. Lite hänger man ju med. 😉

Och resten beror säkert bara på trötthet. Invigningen är i alla fall kl.11. Det är det enda jag behöver veta just nu. Det andra ordnar sig i morgon.

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross