Kontakt
15 maj 2015

Tack för ert stöd !

Prickigt (12)

Oj. Tack!

Mitt blogginlägg i går fick ett fantastiskt stöd. Från hjärtat tack! Jag tänker att om jag inspirerat några till att göra likadant; ställa sig upp och lämna samtalet - om det inte går att lyfta det upp på spåret igen - så bidrar vi till en bättre värld.

Ungefär som när vi inte står tysta och tittar på när någon mobbas eller utsätts för härskartekniker. Jag reste mig upp och gick. Efter en stund blev jag uppringd av en av dem som suttit kvar, som ville förklara sig. Fint så. Gott att höra att det fanns något slags ädelt syfte med diskussionen, men ännu skönare att få möjlighet att säga att det syftet inte gick fram för oss som inte var invigda i den här gruppens retorik.

Om mitt sätt att agera kan få någon att tänka till en gång till över sitt sätt att uttrycka sig i en diskussion, så är det en seger. Inte för mig personligen, men för det goda. Många droppar urholkar stenen. Många små steg tar oss fram till målet.

Det är klart att vi kan skapa en bättre värld! Vad gör vi annars här?

 

60 av 100

image

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross