Kontakt
24 mars 2013

Tänk att jobba på Ryan Air...Nr 53 av #Blogg100

I morgon lyfter vi, dottern och jag. På vår första gemensamma utlandsresa på tu man hand. Vi ska till London och njuta av blommande påskliljor och krokus i Hyde Park. Eller ja, det var i alla fall så jag tänkte när jag bokade resan. Slutet på mars var ju så långt borta och vem i all sin dar hade kunnat tro att vintern fortfarande skulle ha den här delen av världen i sitt järngrepp.

Åker gör vi förstås i alla fall, trots snöfall och iskyla. Det blir gôtt, hur vädret än är.
Att flyga med Ryan Air gör jag med kluvet hjärta. Det är ju så rackarns billigt, men jag vet ju hur usla arbetsförhållanden personalen har och inte får vi något för pengarna utöver det som vi vet att vi har betalat för. Blir lite imponerad när jag läser på deras hemsida. Allt de reserverar sig för, alla eventualiteter som de måste förutse. Hör här bara:
"Det tillkommer ingen bagagetillåtelse, varken INCHECKAT eller HANDBAGAGE, vid köp av ett extrasäte för transport av artiklar såsom bröllopsklänningar, musikinstrument etc. eller om ett extra bekvämlighetssäte köps för en stor passagerare."

Ajsjuttonockså!  Inte ens om man köper en bröllopsklänning, alltså... Tur att jag redan är gift! Och apropå det, jotack gårdagens date med maken gick alldeles utmärkt.

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross