Kontakt
10 april 2014

Tid för VAM #Blogg100, 40 av 100

Bästa coachen Eva-Lena kläckte det strålande nya begreppet: VAM. Vård Av Mig.

Det ligger mycket i det, för visst VAB:ar vi och tar hand om både det ena och det andra. Det är lätt att glömma bort sig själv och när en väl kommer på det är det i sista stund, när en redan blivit sjuk.
Så lite VAM skulle säkert många behöva.

Ett av de bästa sätten att vårda mig är att skratta, dansa och bara känna energin och glädjen.
Det är inte utan att jag kan längta sjukt mycket tillbaka till ungdomens diskotek Young Generation på Kronogårds Torg i Trollhättan. Rackarns, vad vi dansade där - alla tillsammans i improviserade line dances, bumpade och studsade runt så vi var helt svettiga - allt i ett inferno av diskokulor och speglar. Ljuvligt!

Den känslan kan jag få tillbaka när jag lyssnar på Pharell Williams HAPPY. Så gör mig sällskap och svinga höfterna i en riktigt härlig VAM-låt!

 

 

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross