Kontakt
6 mars 2013

Tyst min mun, får du socker... Nr 35 av #Blogg100

Man kan inte ändra allt, det är jag väl medveten om. Men hu, så lätt det är att se hur saker och ting skulle kunna göras bättre.
Har i kväll suttit på utbildning i regi av en förening som jag är med i.
3,5 timmar blev gudskelov bara 3, men det var ändå 2 timmar mer än som rimligen skulle ha behövts för att certifiera oss för att starta projekt och söka pengar för det - vilket utbildningskvällen gick ut på. En orsak till denna invecklade och detaljrika utbildning, ligger säkert i att originaldokumentationen är gjord i USA. Men med tanke på att allt idag finns på nätet, skulle det kunna gjorts enklare, smidigare och betydligt mer pedagogiskt.

Jag räknade till typ 32 powerpointbilder fullmatade med text...

Det värsta är ju också att om man öppnar munnen och påpekar bristerna, är risken stor att man får åtgärda dem själv.
Och därtill är jag aningen för lat, medger jag... Så jag höll så tyst jag bara kunde: Tyst min mun, får du socker!

Men efter den här övningen tror jag faktiskt att några sidors läsning i min bok, kommer att kännas mycket omväxlande. 🙂

Copyright © 2022 – 2024 Ärligt Talat. All rights reserved. Hemsidan skapad av AlizonWeb AB.
cross